Bezoek uit Meijel

Een lange avond na een lange reis
Alex en Nova zijn erg blij om opa en oma weer te zien

Voor wie in Nederland zit te wachten op een bericht, bij deze: opa en oma Meijel zijn weer veilig geland en door de beide kleinkinderen in de armen gesloten. Alex was samen met papa naar het vliegveld in Charlotte gegaan om de reizigers op te halen, Nova was in slaap gevallen en bleef thuis. Maar toen opa en oma aan de deur stonden, was ze er weer helemaal bij en kon ze samen met Alex genieten van wat er allemaal uit de (vier!) koffers kwam. Het ene na het andere cadeau en ontelbare lekkernijen. Nova had de chocolade al snel te pakken, Alex was erg blij met een kraanwagen die opa voor hem had uitgezocht. Zoals Alex vanmorgen in de auto al zei: “Opa en oma zijn bij ons. Dat is fijner voor mij en Nova.”

3 gedachten over “Bezoek uit Meijel”

 1. Dat ziet er gezellig uit bij Joyce aan de keukentafel. Alex en Nova vinden het heel vanzelfsprekend dat opa en oma er zijn. De lego is zo te zien erg welkom. De mannen genieten er zichtbaar van. Het is fijn dat opa en oma Hanssen de reis goed hebben doorstaan en nu heerlijk kunnen genieten van de vakantie. We volgen de blog en de foto’s tijdens jullie verblijf.

  Riet en Sjraar een hele fijne tijd en geniet van de kinderen en kleinkinderen.

  Like

 2. Zo gezellig hebben de heren het bezoek opgehaald, ja mannen onder elkaar. En de dames kregen thuis al de aandacht, is het ook wat verdeeld. Vooral Nova zal wel fit zijn geweest na haar dutje. Op de foto is alles weer goed aan elkaar gewend en houden de kinderen Oma en Opa goed bezig. Ja wel fijn dat al de koffers met cadeau’s goed zijn aangekomen, is zeer belangrijk. Hebben ze weer allemaal nieuwe spullen om mee te spelen. Het ergste is ze hebben nog niets !!!!!!!!!!!!!. Het is toch geweldig om de kleinkinderen in die 2 weken goed te verwennen. Geniet van elkaar want de tijd vliegt.

  Groetjes An uit Venlo volg weer alles.

  Like

 3. Ha Riek,Sjraar,Joyce, Rob, Alexander en Nova,
  Met een brede glimglach volg ik jullie ondernemingen en belevenissen.Het is volgens mij een feest voor klein en groot.Geniet er samen van .
  Na een paar heerlijke lentedagen gaan we morgen weer op zoek naar ons flanelleke en gebreide boks.Dus weer terug bij koningwinter.
  Ik wens jullie samen nog een heel plezante week,en het ALLERBESTE.
  Ria.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s