Riverbanks

Grootste lol samen!

De kerstvakantie is officieel begonnen en niets duidt erop dat we een witte kerst zullen krijgen. Sterker nog, het was gisteren 26 graden en we zijn in onze t-shirts naar de dierentuin in Columbia geweest. Ons laatste bezoek daar was al weer een hele tijd geleden en er is, behalve natuurlijk dieren kijken, erg veel te doen daar.

Het was heerlijk rondlopen en we lieten ons leiden door waar de kinderen zin in hadden. Natuurlijk resulteerde dat in pizza en later ook nog ijs, maar ach, het is vakantie en laat ze eens lekker genieten! We hebben op ons gemak overal kunnen kijken en zitten, want vanwege de kerstdrukte elders was het betrekkelijk rustig in de zoo en het was sowieso een zalige en ontspannen dag.

Alex en Nova hadden de grootste lol bij de giraffen die ze blaadjes sla te eten hebben gegeven, bij de olifanten waar een van de giganten een aardige show weggaf, in het treintje en de caroussel waar ze lekker rondjes hebben gedraaid, bij de regenbooglorikeets die op je hand kwamen zitten om het eten op te smikkelen en niet te vergeten de speeltuin, waar ze zich verder vermoeid hebben.

In de caroussel

Het feest was nog niet voorbij, want vlakbij huis zijn we bij de McDonald’s gestopt voor een ‘diner’. Van een Happy Meal worden de kleintjes inderdaad ‘happy’, dus we kunnen we zeggen dat de eerste dag van de vakantie een groot succes was. Nog een paar nachtjes slapen tot de kerst…

Eén gedachte over “Riverbanks”

  1. Wat een temperatuurtje, het weer in Nederland ziet er op dit moment heel anders uit. Storm en regen. Ik zou zo naar jullie toe willen vliegen, heerlijk genieten, fijn naar de dierentuin. Het is er niet zo druk als afgelopen jaar, toen zijn we snel doorgereden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s