Het zomert nog

De zomer met zijn warme dagen duurt nog altijd voort, met temperaturen die varieren tussen de 33 en 36 graden. Overdag is het simpelweg te warm om buiten te zijn en eerlijk gezegd kijk ik al weer uit naar de activiteiten van de herfst, wanneer het aangenaam is maar niet meer klef en verschroeiend heet. We komen nu vooral na het avondeten buiten en deze week had ik een mooie deal gevonden voor stoepkrijt. Dat hadden we al een tijdje niet meer gehad en de vele kleurtjes werden al snel omarmd en in gebruik genomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s