Voetballuh!

Een heuse aanvaller!

Het is een druk weekend, want na een verjaardagsfeestje deze morgen was het direct daarna tijd voor de eerste voetbaltraining van Alex. Aanvankelijk was de training geannuleerd wegens de hitte (36 graden met een gevoelstemperatuur van 40), maar omdat we dat telefoonbericht niet hadden ontvangen omdat we bij het verjaardagsfeestje waren, stonden we zoals afgesproken toch om 1 uur op het veld. Teamgenoot Luke was er al en nadat ze hun officiele tenues hadden gekregen, had coach Katie een schaduwrijk plekje tussen de bomen gevonden en werd besloten dat er toch getraind zou worden.

Welnu, dat was muziek in de oren van de ‘Purple Crushers’, want er stonden inmiddels vier jongetjes klaar om te voetballen! Slechts een van hen had al eens eerder gevoetbald, dus ze zullen het allemaal nog moeten leren. Er werd zodoende geoefend met warmlopen, dribbelen, balcontact en wat spelletjes. Alex deed alles met een grote grijns en had de grootste lol. Volgende week gaat het echt van start met oefenen gevolgd door een partijtje tegen een ander team. We zijn heel benieuwd hoe dat er aan toe gaat!

One thought on “Voetballuh!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s