Het leven gaat door

Gelukkig hebben we ook een zitmaaier…Nadat Rob afgelopen maandag is vertrokken naar Chicago, heb ik zelf bepaald niet stilgezeten. Op maandag ging de telefoon veelvuldig en kwam Daniel ’s avonds langs om zijn grasmaaier af te zetten. Zo kan ik alvast wat maaiwerk verrichten rondom het huis, waar het onkruid welig tiert. Veel bloemen en ander groen hebben moeite om te groeien in de rode klei die hier ligt, maar vreemd genoeg geldt dat voor onkruid dan weer niet.  Ook Robs collega Nancy kwam nog even binnen om de berg post af te geven die ze voor ons had verzameld.

Op dinsdag ben ik een stukje gaan rijden om te zien of de auto nog kuren vertoonde. Ik kan verheugd mededelen dat het aanslaan van de motor nog nooit zo prettig heeft geklonken. Ook dinsdag heb ik het nodige werk verricht in de tuin en dan merk je ineens wat het nadeel is van zo’n lap grond: je moet veel doen en er een boel uren in steken voordat je iets van je noeste arbeid kunt waarnemen. Maar je kunt in elk geval zien dat het gras een stuk korter is en daar stel ik me voorlopig tevreden mee.

Op woensdag heb ik mijn geploeter met gras en onkruid moeten bekopen met flinke spierpijn, dus ik heb de zware arbeid even een dagje gelaten voor wat het is. In plaats daarvan heb ik de auto gewassen en me bezig gehouden met FedEx. Tijdens ons verblijf in Belgie hadden zij een pakketje bij ons voor de deur gezet dat voor iemand anders bestemd is. Als je met iemand niet overhoop wil liggen in dit land, is het meneer agent.Zodoende heb ik contact met ze opgenomen en na wat heen en weer mailen komen ze het ophalen om het alsnog bij de rechtmatige eigenaar af te zetten.

Er stond deze week ook weer eens een uniform aan de deur, dat verbaasd maar zeer terecht opmerkte dat ik er niet uitzag als meneer Kang. Voor meneer Kang hebben we al talloze brieven van rechtbanken en andere instanties ontvangen, alsook diverse officiele lui aan de deur gehad. Deze post wordt allemaal netjes doorgestuurd en vervolgens door hem genegeerd. De man die vandaag aan de deur stond was iets mededeelzamer en heeft me uitgelegd waar het over ging: Kang betaalt geen autoverzekering meer en dat is strafbaar in deze staat. Maar de sukkel heeft, nadat hij naar North Carolina is verhuisd, zijn nieuwe adres niet doorgegeven, waardoor men in de veronderstelling is dat hij onverzekerd door South Carolina rondrijdt. Nu dit is opgehelderd, hoop ik dat we niet meer gebombardeerd worden met post en politie. Maar ik had het wel netjes gevonden als meneer Kang dit gewoon zelf geregeld had.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s