WWE Monday Night RAW!

Batista, ook wel The Animal, is een bijzonder gespierde vent.Gisteravond zijn we in Greenville naar het Bi-Lo Center geweest. Hier was het team van het World Wrestling Entertainment (WWE) om een puike live-show weg te geven die rechtstreeks werd uitgezonden op televisie. We hadden nog eens extra geluk, want het ging om een extra lange aflevering van niet minder dan 3 uur!

Toen we aankwamen bij het Bi-Lo Center stond er een ellenlange rij buiten te wachten. Wij dachten nog wel dat we vroeg waren, iets voor 19.00 terwijl het programma om 20.00 begon. Maar zo dachten er meer mensen over en zodoende stond er een bonte verzameling Amerikanen buiten te wachten. Het schoot niet erg hard op en iedereen begon zich een beetje zorgen te maken of we nog wel op tijd binnen zouden komen. Dat moet het personeel bij RAW ook gedacht hebben en omdat ze natuurlijk geen live programma kunnen uitzenden met een half lege zaal hebben ze snel nog een boel deuren opengegooid. Zo waren we een paar minuten voor acht toch nog op onze plaats, net op tijd voor het Amerikaanse De immens populaire John Cena.volkslied dat door de schaarsgeklede presentatrice nog niet eens zo onverdienstelijk werd vertolkt.

De hal was vol spanning en toen de melding kwam dat we live gingen kookte de boel over. Met veel enthousiasme werden de meegebrachte spandoeken in de lucht gehouden en al het testosteron werd omgezet in woest geschreeuw. Vanaf het eerste gevecht werd er aanhoudend gejuicht en gejoeld. De hele avond kwamen de worstelaars met veel show en bombarie het toneel op; op den duur tuitten mijn oren van al het vuurwerk! Ook de volumeknop van de muziekinstallatie stond voluit en er was flink geinvesteerd in een lichtshow. Kortom, een avondje topvermaak!

Wie een beetje een idee wil krijgen van waar we gisteren naar toe geweest zijn, kan naar onderstaande filmpjes kijken. Mededeling voor de gevoelige kijkers: het ziet er pijnlijker uit dan het is, de worstelaars zijn niet alleen een soort sporters, maar ook acteurs die erg goed zijn in het veinzen van pijn.