Met Alex op pad

De afgelopen dagen is het wat stilletjes geweest op de blog, maar zeker niet in Boiling Springs. Nu Toos en Jos er zijn, zijn we er flink op uit getrokken en uiteraard is Alexander elke keer mee geweest. In het weekend zijn we in de dierentuin van Columbia geweest en een dag in Hendersonville en Asheville. Lekker ingepakt in een warme jas en een knuffelige deken vindt onze knul het allemaal best. In de kinderwagen wordt hij fijn Kiekeboe!gewiegd en ligt hij prinsheerlijk te slapen. Papa Rob manoeuvreert vol trots de kinderwagen en ziet toe hoe passanten stiekem een blik op zijn zoon werpen.

In Asheville waren we zelf nog nooit eerder geweest, behalve voor bezoeken aan het Biltmore Estate. De stad heeft de reputatie een oord voor hippies te zijn en inderdaad, het stikt er van de zweverige winkeltjes en groezelige cafeetjes. In het centrum kun je wel heerlijk rondwandelen en we halen een route bij het bezoekerscentrum. We lopen de Urban Trail en komen zo enkele interessante plekjes tegen. De wind maakt het vandaag erg koud, maar we zijn dik ingepakt en ook Alexander heeft het warm genoeg.

Gedurende de rest van de week hebben we elk soort weer dat je je kunt bedenken, zonnig en 20 graden, maar ook stevige vorst, mist, regen en wind. Elke dag passen we ons programma aan aan de omstandigheden en met een snoepje als Alexander in de buurt, hoeven we ons nooit te vervelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s