Een actief baasje

It's weird, but I think I like it We merkten de laatste tijd dat Alexander niet meer zo tevreden was in de bouncer en de schommel heeft hij nooit interessant gevonden. Deze speeltjes bieden hem niet genoeg uitdaging, dus op de schommel was hij van begin af aan al niet zo tuk. De bouncer heeft sinds een week min of meer afgedaan. Alle mogelijkheden waren onderzocht en hij beheerste alle trucs die er in verstopt zaten. Was hij eerst ontzettend uitgelaten als hij in z’n wipstoel werd gezet, nu begon hij al na enkele minuten te mopperen. Kortom, het werd hoog tijd voor iets nieuws.

Als je maar vaak genoeg op de kinderafdelingen van warenhuizen komt, bij Babies R Us en grote broer Toys R Us, winkels als Baby Depot en USA Baby, dan kun je niet om dingen als de Exersaucer en de Jumperoo heen. Dit zijn zeer interactieve speeltjes waar de baby in zit en rond kan draaien en springen, nog voor hij kan lopen. Fisher Price heeft hier een mooie collectie van en we hadden al snel een leuke Jumperoo gevonden, uit de nieuwe reeks ‘Precious Planet’. We hebben geen idee of deze dingen in Europa ook te krijgen zijn, maar we hebben in ieder geval een filmpje gemaakt van Alexanders eerste minuutje in zijn nieuwe toestel. We krijgen de indruk dat het hem wel bevalt.

Eén gedachte over “Een actief baasje”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s