Bij de beesten af

In the Ocean aquariumIn de afgelopen week zijn we al twee keer in een dierenpark geweest. Op dinsdag zijn we in Burgers Bush geweest in Arnhem, een oude favoriet waar we Alex zeker een keer mee naar toe wilden nemen. Er was weer het een en ander veranderd sinds we daar de laatste keer geweest waren, zoals de aanleg van het nieuwe stuk ‘Rimba’ (niet te verwarren met ‘rimboe’). Het was weer een warme dag, bijna on-Nederlands, iets wat we helemaal niet verwacht hadden toen we vanuit de VS naar het koele Holland kwamen.

Alexander vindt het prachtig om naar dieren en felle kleuren te kijken, dus in Arnhem kon hij zijn lol op. Al bij de pinguins bij de ingang zag je hem denken: wat is dat nu weer? Het is echt genieten om hem alles te zien bestuderen. Om te zorgen dat hij alles kon zien moesten we de kleine wel geregeld uit zijn Tall, grande, ventiwagentje halen. Op dat moment besef je dat 9 kilo heel wat is om mee te sjouwen! Het lijkt er trouwens op dat Alexander in de afgelopen week veel gegroeid is, zowel in lengte, gewicht als wijsneuzerigheid. Het zal het goede eten wel geweest zijn.

Vandaag, zondag, zijn we naar Uden geweest. Hier in de buurt ligt een wandelgebied, Slabroek, waar ook een Kabouterpad ligt. Dit heeft een lengte van 2.5 kilometer en langs de route staan verschillende kabouterbeeldjes. Het was erg grappig om Alexander met de beeldjes te zien. Hij was maar net iets groter en pakte ze allemaal bij de muts. Van de wandelroute zijn we doorgereden naar een mooie Baby goats are cute!kinderboerderij. Deze was erg ruim van opzet met veel dierenverblijven. We hebben wat voer gekocht en met name Jos moest het bekopen, vooral in het hok van de geiten. Die kwamen als dollemannen op hem af en we zijn uiteindelijk maar naar buiten gevlucht. Alexander trappelde van plezier, luisterde vol verbazing naar de kraaiende hanen en probeerde alle beesten beet te pakken. Het heeft weer leuke plaatjes opgeleverd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s