Kermisklant

More fast funOns tweede bezoek aan Meijel viel precies samen met de jaarlijkse kermis in het dorp. Altijd een beetje feest, en van tante Mieke kreeg Alex zijn eerste echte ‘kermisgeld’. De kleine dreumes had 5 euro te besteden! Op zondag kwam tante Moniek met Eric, Sanne en Robin en ook Wiel en Door en met het hele gezelschap gingen we de kermis op. Alexander, altijd een erg moeilijke slaper, presteerde het om midden tussen het lawaai en de drukte in te dutten. Het maakte niet uit naast welk herrie-apparaat we stonden, hij lag er prinsheerlijk bij. Geweldig!

Daddy shoots and wins stuffed animalsOp de sluitingsdag van de kermis zijn we nog eens terug gegaan. Net als op zondag kon papa de roep van de schiettent niet weerstaan en schoot hij nog eens een paar knuffels bij elkaar. Dat zijn in totaal 6 knuffels! Niet slecht voor iemand die weliswaar in Amerika woont maar geen pistool heeft. Bij de touwtje-trek-kraam heeft de kleine zich vermaakt met een hele bos touwtjes en kregen we een grote prijs mee, een pluche slang. Dit bleek een schot in de roos, eenmaal thuis heeft hij als een mini-Tarzan met zijn nieuwe knuffel zitten ‘vechten’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s