Een dag in het leven van…

Het is de laatste maand ongebruikelijk koud in South Carolina. ’s Nachts daalt het kwik flink onder nul en overdag is het weliswaar droog en open weer, maar de wind blaast stevig en koud, waardoor het geen weer is om lang buiten te spelen. We moeten ons binnen maar zien te vermaken.

Nu heeft Alexander er niet zo veel moeite mee om zich te amuseren, waar hij ook is. In het onderstaande filmpje zie je hem lekker bezig met spelen en ontdekken. En nog iets anders, dat vooral veel werk voor papa en mama betekent…

Eén gedachte over “Een dag in het leven van…”

  1. Hallo die jarige Alexander,proficiat van An.
    Hiep hiep hoera 1 jaar. wat vliegt de tijd. Als ik zie wat hij allemaal doet en kan, geweldig. Heerlijk daar op dat filmpje hoe hij bezig is met z,n drukwerk. Het gaat allemaal door waar hij ook mee bezig is. Geniet van de verjaardag met z,n drietjes. En veel geluk in 2010.

    Groetjes An uit Venlo

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s