Kleine klusser

Samen met oma in het peuterhoekje

Op maandag zijn we eens naar de plaatselijke Gamma gereden om daar wat inkopen te doen. Speciaal voor opa hebben we wat klusjes laten liggen, zodat hij zich, behalve met Alex, ook nog een beetje kan amuseren met Amerikaans gereedschap. Bovendien zijn er klusjes die je beter aan een professional kunt overlaten.

Op maandagmiddag hadden we nog een paar uurtjes over en zijn we nog een keertje terug gegaan naar Monkey Joe’s, waar Alex een dikke maand geleden zijn eerste verjaardag heeft gevierd. Opnieuw heeft hij zich uitgeleefd op de springkussens en in het peuterhoekje. Alex wist nog goed hoe alles werkte en kon niet wachten om op de opblaasbare kastelen te kruipen.

Samen komen we er wel uit

Opa en oma waren onder de indruk van zijn energie en gebrek aan slaap. Je zou denken dat een hummeltje dat zo druk is de hele dag wel vaker een dutje zou doen, maar Alexander vond een half uurtje slapen wel weer voldoende. Toen opa en oma hem ’s avonds een badje hadden gegeven, viel hij dan ook als een blok in slaap en heeft hij tot 6.30 doorgeslapen. De hele nacht in zijn eigen bed!

Op dinsdag moest papa gaan werken, dus een mooie gelegenheid voor opa om te klussen. Alex helpt maar al te graag, dus hij heeft weer heel wat afgesjouwd in de garage. En het resultaat mag er zijn, want het ziet er nu een stuk opgeruimder uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s