Bij de beesten af

In de Riverbanks Zoo

Op woensdag is het mooi, open weer, lekker zonnig en een goede dag om er op uit te trekken. We rijden naar de dierentuin in Columbia, de Riverbanks Zoo and Botanical Garden. Een heerlijke dag om buiten te zijn, ook al waait er een geniepige koude wind. Alex slaapt de hele heenweg in de auto, want hij was om 5.30 al wakker. Tegen de tijd dat we in de dierentuin zijn, is hij uitgerust en klaar om flink rond te stappen.

Voor ons is het al weer het vierde of vijfde bezoek aan deze zoo, dus we beginnen de weg al aardig te kennen. Op deze doordeweekse dag is er geen mens, er loopt maar een handjevol bezoekers rond. Er staat dus nergens iemand in de weg en we kunnen alles goed zien. Alex leeft zich lekker uit en rent van links naar rechts. Behalve de dieren komt hij nog een heleboel andere interessante dingen tegen die even onderzocht moeten worden. Pas om een uur of drie valt hij uitgeput in slaap, waardoor hij het ritje met de trein, van de botanische tuin terug naar de zoo, helemaal mist. Gelukkig was hij op de weg naar boven wel wakker.

Op weg naar huis pikken we in Columbia nog een koffietje mee bij Starbucks en terug in Spartanburg eten we een lekker hapje bij Thai Taste. Jazeker, u leest het goed, Riek en Sjraar hebben vanavond gegeten in een Thais restaurant. En de borden gingen helemaal leeg, dus waarschijnlijk smaakte het niet eens zo verkeerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s