Baby #2, week 16

16 weken alweer!

De tijd vliegt en onze allerkleinste spruit is al weer ruim 16 weken onderweg. Met de reis naar Nederland in het verschiet waren we erg benieuwd of we met een tweede jongetje of misschien een meisje te maken hebben, want dat zou betekenen dat we misschien al wat kleertjes in de juiste kleur zouden kunnen meebrengen.

Vandaag was het tijd voor een routine controle en ze hadden ons gezegd dat, als het niet te druk was, we een korte echo konden doen om het geslacht te bepalen. Welnu, we hadden geluk en het was inderdaad niet zo druk vanmorgen. Een tweede vereiste was natuurlijk dat de baby wilde meewerken, en laat die kleine uk nou net prins(prinses?)heerlijk liggen te slapen. Het kostte dus wat moeite om de juiste hoek te vinden maar uiteindelijk konden we toch met 90% zekerheid vaststellen om welke kleur het gaat.

De rest zag er ook goed uit, een mooi gezond kindje met een hartslag van 156bpm, prachtige beelden van het hartje, de diverse botten in armen en benen, altijd prachtig om te zien en opnieuw een geruststelling dat het nog steeds goed gaat. De kleine laat al flink van zich horen met schoppen en stoten, het is er eentje met stevige beenspieren! Je zou dus denken dat het een jongen is? Maar nee hoor, het is een meisje!

Eén gedachte over “Baby #2, week 16”

 1. Aaah wat leuk! Ook een meisje!
  Nou wat willen jullie nog meer?
  Heerlijk toch een klein zusje voor Alexander?
  Wat had je zelf gedacht??
  Maar wat kunnen ze dat bij jullie vroeg zien zeg, wij moeten hier wachten tot de 20 weken echo….
  groetjes en een dikke x voor Alexander

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s