De grote wissel

Tuut tuut!

Op woensdag kwam er een eind aan ons verblijf in Eindhoven en zijn we met alle bagage in de Swift naar Meijel vertrokken.Voor Alex ging er weer een nieuwe wereld open, allemaal nieuwe speeltjes en een nieuw huis om te ontdekken. Opa had voor hem een trapauto gevonden en opgeknapt en ook een driewieler om op te crossen. Jammer alleen dat het weer zo somber, koud en guur is (en blijft), anders had hij veel meer buiten kunnen spelen!

In de huiskamer stonden papa’s oude tafel en stoel voor hem klaar en een boel speeltjes die opa en oma voor hem verzameld hebben de afgelopen maanden. Van tante Mieke stond al een cementfabriek van Thomas de Trein klaar om uit te pakken, en er waren enkele treintjes om direct mee aan de slag te gaan. Binnen de kortste keren stond het huis natuurlijk op z’n kop, overal speelgoed en een tevreden Alex die ‘tuut tuut’, ‘broem broem’ of ‘baa baa’ riep.

Aan papa's oude tafel

Tot op heden vermaakt hij zich dus prima, alleen het eten blijft een strijd. Gisteravond was An op bezoek met een flinke portie Chinees en dat was de eerste keer dat de kleine boef eens lekker heeft zitten smikkelen. Nasi met saus en kroepoek en af en toe een klein stukje babi pangang. Fantastisch om te zien hoe hij de ene lepel na de andere in zijn mond stopte. Hopelijk lust hij vanavond ook nog de restjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s