Bibliotheek

Op dinsdagavond is het in de bibliotheek ‘avondje uit voor de familie’. We zijn er afgelopen avond weer eens naar toe geweest. In verband met Thanksgiving (25 november) was er deze keer een poppenshow the zien, over Thomas de kalkoen die zo van dansen houdt en allerlei dieren tegenkomt die er verschillende dansstijlen op na houden.

Het was al vrij druk, maar toen werd er ook nog eens een ‘tornado drill’ gehouden, een oefening voor het geval er een tornado woedt. Alle mensen die op de onderste verdieping rondliepen werden vervolgens een poosje in de voorleesruimte ‘opgevangen’. Een gezellige, drukke boel! Toen de oefening achter de rug was, konden we eindelijk naar de poppenshow kijken, en het werd op deze manier wel een late avond voor de kleintjes.

Alex vond het allemaal wel best, hij vond de show grappig en de muziek vrolijk, en bovendien was baby Claire er ook. Het was ook al weer even geleden dat hij in de bieb geweest was en op de trein had kunnen klimmen. Nu hij zo gek is van Thomas de Trein heeft de trein in de bieb iets extra bijzonders gekregen, en het is ook wel handig dat je er boeken over Thomas de Trein kunt lenen.

2 gedachten over “Bibliotheek”

  1. De trein is helemaal voor Alex, hij is een en al aandacht in de bieb, ze doen erg veel voor de kinderen, het is een hele familiehappening. Leuk om te zien.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s