Labor Day weekend

Nog maar weer eens een dagje in de speelkamerHet is al weer even geleden, maar afgelopen weekend was het Labor Day en dus een extra vrije dag op maandag. Het leek er aanvankelijk op dat het weekend zou verregenen, want tropische storm Lee kwam eraan en zorgde overal voor veel water, plaatselijk wel 50 cm. Maar zoals dat bij ons meestal gaat, valt het water altijd ergens anders en dat was ook deze keer het geval. Twee malse buitjes en dat was het weer, de grond en de begroeiing schreeuwen nog altijd om water. Er is in meer dan 2 maanden een habbekrats gevallen en de situatie begint behoorlijk schrijnend te worden.

Al snel vrienden gemaakt

Wat wel een prettige bijkomstigheid was van Lee, was dat de temperaturen tijdelijk even zakten. Voor het eerst sinds half mei kwamen we onder de 30 graden, wat een verademing! Als je de Nederlandse maatstaven voor een hittegolf hanteert, duurt onze ‘hittegolf’ nu al drieenhalve maand en gaat voorlopig nog door. Want ondanks een duik van de temperatuur, piekte de koelste dag nog altijd op 25 graden. Op zondag zijn we dan ook naar Biltmore gegaan, of eigenlijk Antler Hill want de rest van het landgoed hebben we niet eens gezien. Ruim drie uur hebben Alex en Nova zich geamuseerd, lekker rennen in het gras, klauteren op de oude paardenkar, spelletjes spelen in de stallen, een papieren hoed opgezet, beestjes kijken en aaien… het kon weer niet op.

Alex kondigde aan dat hij een ijsje wilde en we waren blij dat we even konden zitten. De temperatuur schommelde rond de 30 graden en het was ontzettend plakkerig weer. Bij de ijssalon stond een briesje op het terras, heerlijk dus. Alex koos voor de smaak cookies ’n cream en dat was een succes! Wat zat hij te smullen, geen hapje bleef over. “Alex smikkelen’, zei hij dan ook. Wat een moppie toch, he?

Eén gedachte over “Labor Day weekend”

  1. een fijne dag met de familie in Antler Hill, Alex vindt het daar helemaal geweldig. Ook weer een leuk filmpje waardoor we goed beeld hebben gekregen van alle activiteiten. We leven zo helemaal mee.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s