Heel erg lieve kinderen

Santa kreeg het maar net aan in zijn slee

Zoals iedereen wel weet, komt niet alleen Sinterklaas maar ook de kerstman alleen langs bij de kinderen die het hele jaar lief zijn geweest. Dus naar mate de kerst dichterbij komt, wordt het steeds spannender… heb ik goed genoeg mijn best gedaan? Heb ik goed geholpen? Heb ik goed geluisterd en gedeeld?

We moesten Alex er af en toe heus wel op attenderen dat Santa precies wist wat hij allemaal uitspookte en dat het een en ander gevolgen kon hebben voor eventuele cadeaus. ‘Alex heeeel lief!’ zei hij dan. En Alex was ook echt heel lief. Lief voor zijn zusje, lief voor papa en mama, een helper in de keuken, een helper voor zijn zusje. En Nova, tja, dat zij lief is, staat natuurlijk buiten kijf. Maar had Santa het ook allemaal gezien?

Voor wie zou dit cadeautje zijn?

Alex heeft twee keer bij Santa mogen zitten om hem te vertellen wat hij wilde hebben. En twee keer informeerde hij de brave man dat hij graag ‘struction’ wilde hebben. Maar Santa moet bij zo veel kindjes langs, had hij het wel onthouden? En wat wilde Nova hebben? Want zij zette het bij de kerstman op schoot steeds op een brullen.

Welnu, vanmorgen was het moment van de waarheid en… jawel hoor! Santa vond dat onze kleintjes het heel goed gedaan hebben afgelopen jaar! Elk kreeg niet minder dan 12 cadeaus!! Wat een uitpakfeest en plezier en zoals we op het eerste oog kunnen zeggen heeft Santa precies de goede cadeaus gebracht. Dank je wel Santa!

En wie dit leest, op deze eerste Kerstdag (of daarna), heel fijne dagen gewenst en het allerbeste voor 2012!

http://www.youtube-nocookie.com/embed/6lfXXtzbL_U?rel=0

http://www.youtube-nocookie.com/embed/hAfr_2wMZHw?rel=0

Eén gedachte over “Heel erg lieve kinderen”

  1. De kerstman heeft goed voor de kinderen gezorgd, hij heeft veel pakjes achtergelaten om mee te spelen. Alex is erg behulpzaam om alles uit te pakken. Lief he. Nova vindt de kerstballen leuker dan de kado’s.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s