Groot feest!

Happy birthday!

Jaja, nu Alex weet wat een verjaardag is en dat daar taart, cadeaus en feest bij hoort, was het tijd voor zijn eerste, echte feestje. We hadden voor 2 uur een springkastelenbedrijf gehuurd, waar de kleintjes ongestoord anderhalf uur konden springen, glijden, rennen en rijden. Daarna was er een half uurtje tijd in een feestlokaal voor pizza, ijs, chips, drankjes en verjaardagstaart… en natuurlijk het uitpakken van cadeaus! Het was voor Alex een hele happening en hij had emotioneel ook een heleboel te verwerken. Dat bleek ook wel op weg naar huis, toen hij in slaap viel en wel 2.5 uur onder zeil bleef! Dat is een behoorlijke dut voor iemand die het slapen overdag lang geleden al heeft laten schieten. Eenmaal wakker heeft hij alle cadeaus nog eens uitgepakt en leek het wel of hij nog eens jarig was. Wat is hij weer verwend!

Vandaag zullen we het maar een dagje rustig aan doen, lekker spelen met alle nieuwe dingen en even een rustpauze voor die volgende grote stap: de eerste ochtend op de peuterspeelzaal op maandagmorgen…

http://www.youtube-nocookie.com/embed/mwHgmsz4qzM?rel=0

http://www.youtube-nocookie.com/embed/uCMGV9EUnks?rel=0

Eén gedachte over “Groot feest!”

  1. Alex nog enigszins onwennig op zijn bobcat, gelukkig kan Rob hem af en toe helpen. Je ziet aan zijn gezicht dat hij het erg spannend vindt. Zij ‘bouvakkers kostuum’ past er helemaal bij. Ik denk dat hij zijn stuurmanskunsten onder controle heeft. Ik ben benieuwd als we april bij jullie zijn.
    Het was een leuk verjaardagsfeestje voor Alex, hij had het erg druk, af en toe een beetje verlegen. Het is een mooi feest om op terug te kijken, met de foto’s en filpmjes en niet te vergeten de Blog zal het een hele mooie herinnering blijven. Jammer dat je zelf zo ziek was de afgelopen week om er helemaal van te genieten.
    Alex kan voorlopig spelen met al zijn nieuwe speelgoed. Vandaag zijn eerste schooldag, zo breekt er een andere fase aan in zijn leventje.
    Beterschap en tot schrijvens of horens

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s