Hagelstorm

Om nog even terug te komen op de afschuwelijke storm van afgelopen donderdag, er bestaan op YouTube inmiddels veel filmpjes die geschoten zijn tijdens het vallen van de hagel. Je moet het zien om te geloven! En het duurde en duurde maar, bijna een uur lang. We hebben het dakdekkersbedrijf gebeld maar die zijn nog zeker 3 weken zoet met het optekenen van schadegevallen en het beramen van de bijbehorende schade. Tot die tijd doen ze geen reparaties. Wie het filmpje ziet, snapt misschien wel waarom.

Eén gedachte over “Hagelstorm”

  1. Het lijkt mij verschrikkelijk weer om mee te maken. Het zal wel flink schrikken zijn geweest. Gelukkig hebben de kinderen er nog niet zo veel last van. Ik ben niet jaloers op jullie hagelstorm, de kou van de paasdagen kun je op die manier flink relativeren.
    Tot over twee weken, het is nu echt aftellen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s