Kerst 2012

Christmas tree 2012
Hoeveel cadeaus?!

Oooo… wat zijn de kindjes dit jaar braaf geweest! Althans, als we Santa mogen geloven. Want wat heeft de beste man een boel cadeaus voor ze onder de boom achtergelaten vannacht! Alex en Nova hadden er geen haast mee, Nova werd pas om 8.15 wakker en samen hebben we Alex om half 9 eindelijk een beetje wakker gekregen. Maar toen mama vertelde dat Santa was geweest, vloog hij naar beneden. Jawel hoor! Een heleboel pakjes! Het kostte wel een uur om alles uit te pakken, en minstens net zo lang om de rommel op te ruimen. Maar het is niet erg dat het buiten nat en somber is, we komen de dagen wel eventjes door!

(een filmpje voor de liefhebbers, het duurt 21 minuten)

Eén gedachte over “Kerst 2012”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s