Vier!

Alex had no problems spending his tokens
Feesten bij Chuck E. Cheese

Hiep, hiep, hiep! Onze Alex is vandaag 4 jaar geworden! En dat vieren we het hele weekend lang, want gisteren, op 5 januari, hebben we zijn verjaardagsfeest gehouden bij Chuck E. Cheese, een vrolijke speelhal voor groot en klein. Alle genodigde gasten waren gekomen en dat terwijl het griepseizoen momenteel piekt. Natuurlijk was Nova er, maar ook Sarah en Paul, Johnny en Anna, Ethan, Claire, Bella, Hailey, Charley en Luke. Met z’n allen hebben we echt een leuk feest gehad!

Alex was danig onder de indruk van het hele gebeuren en dat is ook niet raar, want als je vier bent, is een verjaardag nog een erg spannende dag. Wekenlang hebben we het erover, hij leeft er naar toe, hij weet dat hij cadeaus krijgt van zijn bezoek en dan ineens is die dag er. Toch ging hij beter met de spanning om dan vorig jaar, nog maar weer eens een bewijs dat hij echt een stukje groter is geworden, zowel letterlijk als figuurlijk.

Bij Chuck E. Cheese kregen alle gasten een aantal muntjes waarmee je de spellen in de hal kan spelen en er is voor ieder wat wils. Sportspellen, ritjes, klimmen en klauteren, videospellen en nog veel meer. Niemand hoeft zich te vervelen! Na eerst een tijd gespeeld te hebben, werd er pizza en limonade geserveerd voor de kinderen en ook het nodige voor alle papa’s en mama’s. Daarna was er nog ruim de gelegenheid om weer te spelen en op het eind heeft Alex zijn cadeaus opengemaakt. Eenmaal thuis heeft hij zich nog de hele middag vermaakt met zijn nieuwe speelgoed.

Natuurlijk was de koek nog niet op, want vandaag is hij pas echt jarig en kreeg hij cadeaus van papa, mama en de opa’s en oma’s. Vanmorgen vroeg mocht hij zijn eerste pakjes openmaken in bijzijn van opa en oma Meijel: een heuse Kindle Fire! Alex noemt het zijn ‘telefoon’ omdat het ongeveer zo werkt als de smartphones die hij van ons kent. Het apparaat staat vol met leuke en leerzame spellen en boeken en Alex heeft er gebiologeerd mee zitten spelen, tot de batterij zei dat hij leeg was. Later op de ochtend kwam het tweede grote cadeau: een groene fiets van opa en oma Eindhoven, met een helm van Cars erbij. Dit had hij enige tijd geleden al zelf uitgezocht, maar we hadden het weggezet tot zijn verjaardag. Alex was er heel stellig in, het moest een groene fiets zijn, zonder andere kleuren erbij. Nou, ga dat maar eens zoeken! Vanmiddag heeft hij al een mooi poosje op de trappers gestaan, af en toe nog op de rem maar het begint al aardig te komen. Kortom, een zeer geslaagde verjaardag! En iedereen die kaarten heeft gestuurd: bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s