Winter?

IMG_3548
10 januari 2013

Toen ik vanmorgen de datum checkte, bleek het toch echt 10 januari te zijn en niet ergens midden in de lente. Wie buiten komt, kan echter danig in de war raken, want net als vorig jaar is de winter ver te zoeken. Vandaag halen we de 22 graden en voor het weekend staat er nog een paar graden extra op het programma. De kinderen hebben vanmiddag dan ook tweeenhalf uur heerlijk buiten gespeeld en al het buitenspeelgoed herontdekt; het was tenslotte al weer een poosje geleden dat ze nog in de zandbak hadden gezeten of met het stoepkrijt in de weer waren geweest. Als bonus kwam ook nog een pakje met de post en hebben we buiten een politiehelikopter voor Alex gebouwd.  In januari. Buiten. Zonder jas. In de korte broek. Nou ja!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s