Bellenpret

IMG_0892
Samen zeepbellen vangen.

Een nieuwe dag, een nieuwe uitdaging. Hoe krijgen we de kinderen in beweging in deze hitte? Eerder deze week had ik een idee opgedaan tijdens de zwemles. Daar waren ze bellen aan het blazen met de kinderen in het klasje om ze tijdens het wachten bezig te houden. Geen gek idee! Vandaag ben ik met de kleintjes naar Walmart gereden om een bellenblaasmachine te halen en een flinke fles met sop. Eenmaal thuis stond het ding in de vorm van een vis al gauw duizenden belletjes de tuin in te jagen en Alex en Nova gingen er natuurlijk als dollemannen achteraan. Op allerlei manieren probeerden ze de zeepbelletjes te pakken te krijgen. Zo waren ze ongemerkt toch lekker actief ondanks de drukkende warmte. Inmiddels is het zo warm buiten dat ze weer op de bank zitten en naar Dora kijken. Natuurlijk met een waterijsje, want daar waren ze na al dat rennen wel aan toe.

Eén gedachte over “Bellenpret”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s