Wilde capriolen

Wa-hooooooo
Kijk eens wie er niet voor haar broertje wil onderdoen?

Ergens tussen 19.00 en 19.30 komt onze achtertuin weer in de schaduw te liggen en dat is een mooi moment om nog fijn buiten te spelen. Het is nog wel een graad of 32, maar je zit niet meer in de volle zon. De kinderen zijn op dit uur altijd buiten te vinden. Ze rommelen met de watertafel, rennen door de sprinkler, spelen in het huisje, roetsjen van de glijbaan, gooien de bal over de schutting naar de buurkindjes, geven de plantjes water en rennen en springen dat het een lieve lust is! Natuurlijk wordt het daardoor met bedtijd ook wat later, want we gaan pas rond half negen weer naar binnen en voordat ze in bad zijn geweest en in bed liggen, staat de klok meestal wel op 21.00. Nou ja, daar is het zomer voor, toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s