Beelden uit de kerstvakantie

Omdat de blog over de vakantie al lang genoeg is zonder filmpjes ertussen, heb ik besloten om alle bewegende beelden in een apart bericht te zetten. De filmpjes staan in chronologische volgorde.

In de eerste week zijn we na school steeds ergens gaan spelen. In onderstaande speeltuin wilde met name Nova graag doen alsof ze aan het zwemmen was.

Zelf iets maken, altijd leuk om te doen. We hadden spullen gehaald om zelf een kerstbal te versieren: een bal van piepschuim, pailletjes en prikkers. Er is heel wat tijd in gestoken en de ballen hingen nadien natuurlijk in de boom.

Tijdens de vakantie kregen we regelmatig te maken met een Nova die niet wilde lopen. Ze had te maken met ontstoken keelamandelen waardoor ze zich waarschijnlijk niet helemaal lekker voelde, maar wanneer ze naar haar zin aan het spelen was, had ze nergens last van. Als we een stukje wilden wandelen in het bos, kwamen er ineens klachten als ‘Ik kan niet lopen’, ‘Mijn been doet zeer’, ‘Mijn hand doet pijn’ en meer van dat soort fraais.

In Hollywild hebben zowel Alex als Nova voor het eerst op een paard gereden. Het was een groot succes, al zul je vanwege de duisternis goed moeten kijken wat er nu precies allemaal in het filmpje gebeurt.

Er is veel te doen in het Discovery Place in Charlotte, zo veel zelfs dat Nova op den duur in slaap viel. Dat was wellicht ook onder invloed van antibiotica.

In de Greenville Zoo waren de kindjes erg goed gehumeurd. Ze trakteerden ons dan ook op een vrolijk dansje.

Alex is in de wolken met zijn verjaardagscadeau. Ook Nova kan het wel waarderen.

Het filmpje over kerst toont niet alleen het uitpakken van de cadeaus, maar ook de eerste avonturen op Nova’s fiets.

In Fernbank is een leuke speelhoek waar vissen op de vloer geprojecteerd worden. Als je in het ‘water’ stapt, beweegt het ook echt!

In de Zoo van Atlanta reed een treintje rond, dat mochten de kinderen natuurlijk niet missen.

Het zwembad in het hotel was een groot succes!

Bouwen in het Lego Center in Atlanta (of nou ja, een deur maken, want dat waren ze vergeten).

Leren fietsen!

 

 

 

 

Eén gedachte over “Beelden uit de kerstvakantie”

  1. Het is een heel actieve vakantie geweest, we hebben veel gedaan en gezien. Gelukkig heb je allemaal filmpjes gemaakt zodat we het nogmaals kunnen beleven. Door het zien van de beelden, herinner je weer steeds meer van de vakantie.

    Het was echt super!!!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s