Het gras aan de overkant is altijd groener

Hoewel het gras bij de buren inderdaad groener is dan bij ons, kunnen ze niet meer klagen dat we het nog moeten maaien. Dankzij Daniels zeer gewaardeerde hulp is al het onkruid weg want Rob heeft samen met hem de zitmaaier aan de praat gekregen. Dat was nog niet zo eenvoudig, want de accu moest vervangen worden, samen met het luchtfilter en bovendien moest er een volle tank benzine in. Toen de maaier eenmaal draaide heeft Rob onze tuin met zichtbaar plezier gemaaid.

Behalve de zitmaaier hebben we ook een ding om de kanten mee te snoeien, en ook die draait weer op volle toeren. Jaja, het wordt nog wel eens wat met onze tuin! Wie wil zien hoe Rob zich amuseert met de zitmaaier kan op YouTube kijken, of anders onderstaande foto bekijken.

Rob op de maaier.

Eén gedachte over “Het gras aan de overkant is altijd groener”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s