Op pad zonder Rob

Ontbijten met muffins… mmm!Op woensdag gaat Rob weer gewoon werken en ik breng hem zodoende ’s morgens weg zodat wij overdag de auto tot onze beschikking hebben. We spreken af om hem om 17.00 weer op te halen. Op de weg terug stop ik even bij Ingles om daar verse muffins mee te nemen voor bij de koffie. Ze zijn nog warm als ik thuis kom.

Mam ziet het wel zitten om een keertje te gaan winkelen in Gaffney’s Prime Outlet Center. Hier zijn we gisteren nog langs gereden toen we terug kwamen uit Charlotte en het vrolijk gekleurde winkelcentrum ziet er ook van een afstandje erg aantrekkelijk uit. We komen er rond 10.00 aan als de winkels net open zijn, parkeren de auto bij een vestiging van Eddie Bauer en beginnen aan een tochtje langs de 80 winkels die hier gevestigd zijn. Mam vindt al snel een aantal dingen bij Lane Bryant waar ze geen nee tegen kan zeggen en Jos doet goed zijn best bij Tommy Hilfiger. Steeds als we bij de auto in de buurt komen, gaat de achterbak even open om er een paar tassen Een nieuwe Jeep koffer moet uitkomst brengen.in te zetten.

Als we in de middag weer terug zijn is het heerlijk zonnig weer en gaan we lekker in de tuin zitten. Als ik Rob ga halen, proberen mam en Jos al hun souvenirs in hun koffers te pakken en komen er achter dat ze meer spullen hebben dan ruimte. Zodoende rijden we ’s avonds nog een keertje naar Walmart om een nieuwe koffer te kopen. Het zal nog een klus worden om alles mee te nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s