Alleen!

Op vrijdag heb ik Rob naar het vliegveld gebracht, want in de komende week tijd reist hij van Belgie naar Nederland en Italie. Het is een beetje zoals we van tevoren al dachten: voorheen reisde hij vanuit Belgie vier keer per jaar naar de VS en nu we hier wonen, reist hij vier keer per jaar naar Europa. Niet zo gezellig, maar het is niet anders.

Robs verblijf in Belgie heeft ook wel nut, want nu kan hij weer eens zien hoe ons appartement erbij ligt, de brievenbus leeghalen en de doorstuurservice van de post verlengen. Bovendien liggen er op het bedrijf weer wat maaltijdcheques klaar waar hij zijn eten mee kan betalen. Handig! Op zondag reist hij naar Rolduc in Limburg voor een congres en dan kan hij daar afspreken met zijn ouders.

Amerikaanse spotlijster, een vaste klant.Terwijl Rob een druk schema heeft in een regenachtig Europa, kan ik op mijn gemak doen in Boiling Springs. Hier schijnt de zon en kan ik buiten lekker aan de laptop werken, wat onkruid uit de tuin halen (het is ongelooflijk wat een beetje water en zonneschijn met onkruid kunnen doen!) en af en toe wat boodschappen halen. De vogels zijn nog steeds trouwe bezoekers van onze patio, net als een kat van de buren die elke ochtend zijn kans zit af te wachten om een vogel te vangen. Ik hoop maar dat ik binnenkort niet wakker wordt met een dood vogeltje bij de achterdeur. Het zal deze spotlijster niet overkomen, want die bijt gewoon terug!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s