Uit eten

Afgelopen weekend was het een waar eetfestijn buiten de deur. Voor een gedeelte kwam dat door onze vijfde trouwdag, een deel was op uitnodiging en het laatste beetje omdat we nog een beetje willen genieten voordat de kleine er is.

Denny's Classic Diner.Het begon op vrijdagmiddag bij Indiaas restaurant Five Spices, waar Robs ‘baas’ en zijn vrouw ons uitgenodigd hadden voor een lunch. Het doel was eens bij te praten over de stand van zaken en onze verdere plannen. ’s Avonds zijn we bij El Burrito een Texas burrito gaan eten. Deze keet (‘cantina’) is piepklein en vooral praktisch, en wordt voornamelijk bezocht door Mexicanen. Het eten is er lekker, authentiek en bovendien bijzonder goedkoop. In totaal hebben we voor minder dan 10 euro gegeten.

Zaterdag zijn we, zoals al te lezen was in een eerdere blog, op cultureel uitje geweest. Daaraan voorafgaand hebben we eerst onze buiken gevuld bij Quiznos, maar alleen maar omdat Substation II nog dicht was. Quiznos ligt nogal een eind bij ons vandaan, maar ze hebben er een grote keuze in heerlijke (en redelijk gezonde) broodjes. Omdat we daar toch in de buurt waren konden we daar mooi van profiteren.

’s Avonds zijn we gaan eten bij Denny’s, een restaurantketen die voornamelijk in het zuiden te vinden is. Vlakbij de oprit naar de I85, ca 2 mijl bij ons vandaan, ligt een Denny’s Classic Diner. Dat is zo’n typisch restaurantje in jaren ’50-stijl, zoals je dat misschien kent uit de film Grease. Er wordt vooral veel Amerikaanse kost geserveerd en we hebben er allebei een heerlijke Western Burger gegeten: een reusachtige hamburger vol verse ingredienten die bijzonder goed smaakte. Als toetje hebben we een stuk wortelcake gedeeld. Mmmm!!!

Zuurkoolstamppot met worst!Ook op zondag hebben we buiten de deur geluncht. Restaurant Applebee’s is welbekend, maar we waren hier nog niet eerder geweest. Vlak voordat de kerken leegliepen, hebben we nog een tafeltje weten te bemachtigen. We hebben er een stevige sandwich- en wraplunch besteld. Achteraf weet ik niet zeker of ik gekregen heb wat ik besteld had, maar het smaakte goed, dus geen klachten. ’s Avonds zijn we maar weer eens zelf achter het fornuis gekropen en stond er, ondanks het warme kleffe weer, Hollandse zuurkoolstamppot op het menu. Ook lekker!

Eén gedachte over “Uit eten”

  1. speaking of that, what are your plans, besides finishing this thing they call a pregnancy to yield the best possible result…. worden juliie green carders of…????

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s