Babynieuws

Nu de olie ineens met de dag goedkoper wordt en de dollar dientengevolge weer meer waard wordt, hadden we besloten om een laatste grote uitgave voor de baby te doen. Nu is het koersverschil immers nog ruim in ons voordeel. Met die gedachte zijn we naar Babies R Us gereden in Greenville om een kribbe voor de baby te halen.

Kribbe met het Rainforest beddengoed.Het aanbod van kribbes is werkelijk onbeschrijflijk en je kunt er enorm veel geld aan kwijt, als je dat wilt. Wij zitten een beetje in het midden: het moet wel een mooie kribbe zijn, die stevig en veilig is voor baby, maar het moet ook weer geen maandsalaris kosten. We hadden geluk, want in de winkel stond een mooie kribbe waarvan het laatste model met 100 dollar korting werd verkocht. Die afprijzing was nog maar net gedaan en wij hadden hem binnen! Dertig seconden na ons greep iemand anders namelijk al mis.

Voor de 100 dollar die we bespaard hebben, hebben we een goede matras gekocht. Daarmee is het bed nog niet af, want je hebt natuurlijk ook beddengoed nodig. Dit hebben we gevonden, met hetzelfde thema als de swing: de Rainforest bedding set van Fisher Price. Onze kleine knul kan zich straks amuseren met allerlei regenwouddiertjes en vrolijke kleuren.

Wie benieuwd is hoe de baby er inmiddels uit ziet kan alvast kijken naar onderstaand filmpje op YouTube. Papa Rob heeft wat stukjes uit de echo bij elkaar geplakt, zodat je een idee kunt krijgen.

2 gedachten over “Babynieuws”

  1. In het begin is het heel goed te zien dat het kindje zich beweegt. Dat ziet er erg indrukwekkend uit. Ik heb dat nog niet eerder gezien.
    Zo groei je met het kindje mee. Hij zal straks wel heel tevreden en trots in zijn mooie bedje slapen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s