Het leven is een soap

Een van 's werelds oudste soaps.Soms kom je tijdens het zappen wel eens in een of andere talkshow terecht en vraag je je af: Waar vinden ze die mensen? Eerlijk gezegd denk ik de helft van de tijd dat het allemaal nep is en dat het (slechte) acteurs zijn. Dat er echt mensen zijn met een leven als een soap bewijst een collega van Rob, die ik vanwege privacyredenen maar even ‘Richard’ zal noemen.

Onlangs had de beste man een fikse infectie en lag zodoende ziek in bed. Helaas had hij de pech dat twee van zijn drie vriendinnen op hetzelfde moment bedachten dat het wel aardig zou zijn een pannetje soep naar hun arme vriend te brengen. Deze dames kwamen elkaar bij het ziekbed tegen en het komt erop neer dat Richard na dat incident nog maar één vriendin over had.

Dat hij nog trek heeft in een vriendin is overigens wonderlijk, want zijn geschiedenis met vrouwen is bepaald geen feestje. Zijn tweede vrouw, met wie hij in scheiding ligt, heeft tijdens de echtscheidingsprocedure een kind verwekt met een andere man en is onlangs compleet doorgedraaid en moet opgenomen worden in een inrichting.

Jerry Springer in zijn hoogtijdagen.Alsof dat nog niet genoeg is, wil ze niets te maken hebben met haar kind. De Amerikaanse wet zegt dat Richard, met wie ze tijdens de geboorte officieel nog steeds getrouwd was, als vader van het kind wordt gezien en dat hij zodoende de zorg voor het hummeltje maar op zich moet nemen. Tjonge, jonge, dat kunnen ze zelfs bij Jerry Springer niet eens verzinnen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s