Hanna

Het voorspelde pad van Hanna.Het zuiden van de VS is nog maar net bekomen van Gustav of de volgende tropische storm, die zich op het randje van orkaansterkte bevindt, dient zich al weer aan. Men heeft het beestje Hanna genoemd en in de verte zien we ook Ike en Josephine al op de loer liggen. Maar voorlopig heeft met name Hanna onze bijzondere aandacht.

De storm trekt op het moment over Haiti en heeft daar al vele doden op haar geweten. Wat stormen en orkanen precies gaan doen is altijd erg moeilijk te voorspellen, maar men neemt op dit moment aan dat Hanna aan het eind van de week op de grens tussen Georgia en South Carolina aan land gaat komen.

Gelukkig ligt Spartanburg in het noordwesten van de staat en komt Hanna in het zuiden aan land, maar evengoed zullen we het weer goed in de gaten houden. Voor september wordt overigens zeer actieve en krachtige orkaanactiviteit voorspeld, dus wie weet is het na Hanna nog niet eens gedaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s