Doe eens een gok

ExpectNetOp internet kun je ontelbare leuke websites vinden die over baby’s gaan of ermee te maken hebben. Zo vond ik vandaag een website, ExpectNet, waar je een pool kunt opzetten waar mensen een gokje kunnen wagen aangaande babystatistieken. We vonden het wel grappig en hebben een pool opgezet.

Wie daar zin in heeft kan eens surfen naar ExpectNet en daar zoeken naar ‘babyhanssen’. Je komt dan op onze pool terecht waar je je voorspellingen kunt invullen. We hebben aan veel mensen al een mailtje gestuurd met deze gegevens, maar in deze barre tijden van spam en andere rotzooi komen dat soort berichten nog wel eens in de junkmail terecht.

Overigens krijgen jullie geen extra punten voor het raden van het geslacht!

Eén gedachte over “Doe eens een gok”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s