Nattigheid

Het afgelopen weekend was het Memorial Day, dus een vrije dag voor Rob op maandag. Hij had er zelf nog een extra vrije dag aangeplakt op dinsdag, zodat we heerlijk vier dagen de tijd hadden om samen het een en ander te ondernemen. Helaas gooide het weer roet in het eten, zoals de laatste weken wel vaker het geval is. Het is elke dag slecht weer geweest, zeer nat met heftige buien, soms gepaard met onweer en windstoten. De temperatuur blijft wel steeds hoog, achterin de twintig graden en de hoge luchtvochtigheid (elke dag 90% en hoger) maakt het bijzonder onaangenaam.

Knock out after his vaccinationsDaarbij kwam nog eens dat Alexander afgelopen vrijdag zijn tweede ronde inentingen heeft gehad en het arme kereltje is er drie dagen beroerd van geweest. Het was jengelen en huilen wat de klok sloeg, ook niet echt het beste moment om er op uit te trekken als hij zo drammerig is. Ons voornemen om, gezien het slechte weer, dan maar eens lekker uit te slapen viel ook al in het water: Alexander timmerde ons iedere ochtend om 6:00 uit bed.

Maar ondanks alles hebben we toch wel een fijn weekend gehad. Rob heeft sinds lang weer eens gewoon een boek gelezen, zonder al te veel onderbrekingen, en ik heb zelf lekker kunnen hobbyen. De eetkamer is momenteel een heus knutselhoekje, echt alles wat ik aan hobbymateriaal heb staat nu uitgestald. We hebben wat films kunnen kijken en een beetje gewinkeld en op zaterdag waren we uitgenodigd bij Wally en Connie, die ons weer getrakteerd hebben op een heerlijke maaltijd. Alexander was ook mee en gedroeg zich vrij redelijk, in ieder geval waren de aanwezige dames (en heren) helemaal dol op hem!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s