Alexanders eerste speelafspraak

Maandagmorgen belde Vicki om te vragen of ik zin had om met Alexander in Emma’s zwembad te komen spelen. Henrietta en haar anderhalf jaar oude dochtertje Anya zouden ook komen, dus dat was het eerste speelafspraakje. Alexander met twee vrouwen, dat zou wat worden! Zoals wel vaker deze tijd was het weer warm, 33 graden deze keer, dus verkoeling in het badje was wel aangenaam.

Alexander vond het wel even eng om in het grote zwembad te zitten en het wilde gespetter van Emma maakte het er niet veel beter op. Maar uiteindelijk durfde hij er toch voorzichtig wat van te genieten. Vooral de piepspeeltjes vond hij erg grappig. Omdat het water voor hem nog wat diep was, hebben we Alex toch maar in een babybadje apart gezet. Zo konden de meiden ook even lekker plonzen, want dat is toch het leukste aan zo’n zwembad!

Toen het in de loop van de  middag echt te warm werd, zijn we naar binnen gegaan en daar hebben Emma en Alex met hamster Bunny gespeeld. Onze kleine mop vond het erg fascinerend, dat kleine beestje. Hij zal er binnenkort nog wel vaker naar kunnen kijken, want Bunny komt 10 dagen bij ons logeren. Dat zal Rob ook wel leuk vinden, hij mist het om een hamstertje in huis te hebben!

Eén gedachte over “Alexanders eerste speelafspraak”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s