Een weekend in North Carolina (deel 2)

I think I'll have a hamburger!Zondag was het Robs allereerste vaderdag. Alex heeft Rob geholpen met het uitpakken van de cadeaus, een aantal boeken van Ansel Adams, een van de grote namen in de wereld van de fotografie. Een tijdje geleden had ik van Alexanders voetje een gipsafdruk gemaakt en toen we deze afdruk naast zijn voet hielden, zagen we tot onze schrik dat er inmiddels een heel stuk is bijgegroeid. Wat gaat het toch snel allemaal!

Om er een speciale dag van te maken, hadden we besloten met Alexander naar Chimney Rock te gaan. Het was alweer een warme dag, maar gelukkig enkele graden ‘koeler’ dan zaterdag en bovendien is het in de bergen ook altijd iets frisser dan in de stad. Het was dus maar een goede 30 graden toen we onze weg naar boven maakten.

The three of us at Chimney Rock!Omdat we met Alexander in onze armen niet alle trappen wilden beklimmen, zijn we met de lift naar boven gegaan. Tussen parkeerplaats en lift heeft onze knul weer veel harten vertederd. Hij zat er ook zo schattig bij in de draagzak bij papa op de buik en iedereen die ook maar naar hem keek, kreeg een grote, lieve lach terug. Wat een snoesje is het toch. Het was een hele belevenis, zo boven op de rotsen onder de wapperende Amerikaanse vlag. Die kleine van ons is er toch maar mooi weer geweest.

Na het tripje op de rots zijn we terug naar beneden gegaan en zijn iets gedaald naar het Hickory Nut Fall wandelpad. Dit pad leidt naar de onderkant van deze waterval. We hebben het met Chretien ook al eens gelopen maar in tegenstelling tot die keer was het nu erg druk op het pad. We hadden Alexander in de jogging stroller gelegd en wederom was iedereen verbaasd om ons te zien, maar nog verbaasder dat, ondanks het hobbelige pad, de stenen en boomwortels, Alexander heerlijk lag te slapen in z’n wagen. Hoewel de jogging stroller gemaakt is voor een ruwe ondergrond moesten we af en toe toch stevig duwen en trekken, dat was wel even zweten in het warme weer. Het was een heerlijk dagje met z’n drieen en bovendien fijn dat Rob nog even fijn met Alex kon spelen voordat hij naar Chicago moest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s