Zonnige herfst

Op z'n stokpaardje

Na een lange, hete zomer kunnen we nu eindelijk genieten van de herfst. De bomen beginnen voorzichtig te verkleuren en vooral de temperaturen zijn een stuk aangenamer dan een tijdje terug. ’s Morgens is het soms maar 5 of 6 graden en dit loopt in de loop van de dag op naar heerlijke temperaturen in de 20 graden, de afgelopen dagen zelfs 30 graden! Elke dag zien we de zon en vanwege het koelere weer kunnen we er ook echt van profiteren en lekker veel buiten zijn.

Dit weekend hebben we dat gedaan in grote speeltuin Kids Planet en zondag op het landgoed van Biltmore. Fantastisch genieten van het buitenleven, ’s morgens met een vestje aan en overdag in je korte goed. Geweldig toch? Alex speelt graag buiten (welk kind niet eigenlijk?) dus daar krijgt hij nu volop de kans voor. En omdat je in deze tijd van het jaar overal pompoenen ziet, is ‘pompoen’ zijn nieuwe woord. Bij elke oranje kolos horen we het weer: “poempoem”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s