Sesamstraat Live

Elmo's Healthy Heroes

Alex heeft een uitstekend weekend achter de rug, want we zijn niet alleen naar Boo in the Zoo geweest, maar ook naar een live voorstelling van Sesamstraat! De show met de titel ‘Elmo’s Healthy Heroes’ was te zien in het Bi-Lo Center in Greenville. We hadden kaartjes voor de show van 10.30, omdat je ’s middag natuurlijk het risico hebt dat het kleine mannetje slaapt.

Het was de eerste keer dat we met Alex naar zo’n grote hal gingen, dus we waren benieuwd hoe hij zich zou gedragen. Hij ging braaf op zijn stoeltje zitten en keek de hal rond in afwachting van wat komen zou. Toen de lichten uit gingen en zijn Sesamstraat helden een voor een het podium opkwamen, kreeg hij een prachtige uitdrukking op zijn gezicht. Elmo helemaal in het echt, schitterend!

Het anderhalf uur durende programma zat trouwens heel goed in elkaar. Het verhaal ging over Supergrover die zijn ‘super’ kwijt was en niet meer kon vliegen. Zijn vrienden Elmo, Abby, Telly en Zoe (en haar speciale steen) vormden vervolgens de Fantastic Five en deden al het superwerk terwijl Grover zijn super bleef zoeken. Uiteindelijk bleek natuurlijk dat Grover gezond moest eten, slapen en moest bewegen, want de kinderen moeten aan het eind van het verhaal wel een lesje leren.

De show zat vol vrolijke liedjes en Alex stond regelmatig mee te schudden op de muziek. Hij heeft zich het hele programma lang keurig gedragen, dus in de toekomst kunnen we zoiets gerust nog eens doen. En dat het grote indruk op hem had gemaakt bleek wel op de weg naar huis: het duurde nog geen 2 minuten of meneer lag in diepe slaap op de achterbank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s