Boo in the Zoo

@ Boo in the Zoo

Rond Halloween zijn er veel activiteiten die in meer of mindere mate eng (maar leuk) zijn. Op internet hadden we eens even nagekeken of ‘The Bone Yard’ of ‘Wompus Woods’ geschikt waren om met Alex naar toe te gaan. Maar op de websites hadden we al snel in de gaten dat dit echt enge bestemmingen waren, waar menig volwassene waarschijnlijk nog met nachtmerries vandaan komt. Geen goed idee dus. Maar in de post kregen we een uitnodiging voor Boo in the Zoo, een speciale Halloween avond voor kinderen in de Greenville Zoo. Dat klonk een stuk beter!

Het was vrijdag prima weer voor een avondje uit en we hadden het olifantenpak van Alex meegenomen en ter plekke aangetrokken. Zo druk hadden we het op de parkeerplaats van de dierentuin nog nooit gezien! Er stonden zelfs mensen om het verkeer in goede banen te leiden. Alex kreeg een speciaal tasje voor het ‘trick or treat’-en en keek direct zijn ogen uit. Behalve de vele verklede kinderen waren er ook veel figuren neergezet, sommige van hout en soms grote opblaasfiguren. En vergeet de pompoenen niet, want bij elke pompoen die we zien horen we natuurlijk ‘poempoem!’.

Langs de uitgezette route viel onze kleine man van de ene in de andere verbazing, constant met zijn vingertje in de lucht, wijzend naar de spoken, heksen, vogelverschrikkers en andere figuren. Vooral de opblaasfiguren vond hij prachtig (zeker als ze bewegen als je er tegen duwt). Op verschillende plaatsen kreeg hij een snoepje of andere cadeautje in zijn tas, iets waar hij maar verbaasd bij stond te kijken. Zijn olifantenkostuum werd trouwens goed ontvangen, we hebben heel vaak mogen horen wat een snoezig olifantje we bij ons hadden!

Op weg terug naar de auto kwamen langs de speeltuin en meneertje kon het natuurlijk niet laten om van de glijbaan te roetsjen. Ondanks het late tijdstip was hij nog erg wakker en klaar voor actie. Ook in de auto viel hij niet in slaap en later in bed hebben we hem nog een poos horen babbelen. Pas rond 21.30 was hij eindelijk… uitgespookt.

3 gedachten over “Boo in the Zoo”

  1. Wat een schattig olifantje, het is een leuke middag (avond) voor Alex. Hij kijkt zijn ogen uit, en wil alles ontdekken.
    Wat heeft hij weer een plezier als hij van de glijbaan afkomt.

    Het is weer een een leuk filmpje, dank je wel

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s