Een weekend vol ditjes en datjes

Playing dump truck together
13 januari 2013

Het weekend was bijzonder warm voor de tijd van het jaar, 24 graden maar liefst! Niet wat je verwacht in het tweede weekend van het nieuwe jaar. Jammergenoeg was het wel zeer zwaar bewolkt en leek het steeds te gaan regenen, wat, op anderhalve spetter op zaterdag na, uiteindelijk niet gebeurde. We kozen er dus voor om dicht bij huis te blijven en zo werd het een weekend met van alles een beetje.

Running from T-rex
Door de tuin roetsjen garandeert lachsalvo’s.

Op zaterdag kwam de klusjesman eerst twee uurtjes werken aan de badkamer. In die tijd hebben we zelf flink opgeruimd en gepoetst, ook wel eens prettig om te doen en bovendien noodzakelijk. Rond het middaguur reden we naar Gaffney, om daar te zoeken naar winterkleren voor het volgend jaar. Er is niet zo vreselijk veel meer te vinden, dus ik heb denk ik net iets te lang gewacht. Gelukkig heb ik toch nog wel het een en ander gevonden (in totaal 350 dollar bespaard) en hopelijk komen we hier en daar nog wel eens wat tegen tijdens de volgende superuitverkoop. Jammergenoeg worden kleren voor jongens steeds saaier naarmate ze groter worden. Ik heb voor Alex gezocht naar kleren in maat 5T en XS en er is weinig meer te vinden met treinen en machines. Een streepje hier, een ruitje daar, een knoopje of een logo, maar dan heb je het wel gehad. Gelukkig zijn de pyama’s wel nog erg uitbundig. Op de weg terug zijn we gestopt bij Publix en Costco en zo was de middag al weer een heel eind om. ’s Avonds hebben we nog lekker gedanst met de kinderen in de speelkamer, dat vinden ze geweldig!

Nova’s kamer krijgt er iets leuks bij.

Op zondag was het weer precies hetzelfde, dus we zijn na een luie ochtend naar Greenville gereden. Bij meubelzaak Rooms To Go hebben we voor Nova een stoel gekocht, eentje die we al een poosje op het oog hebben maar die nu in de aanbieding was. Volgende week dinsdag wordt hij geleverd dus we zijn erg benieuwd wat ze er van zal vinden. Nova viel daarna in de auto in slaap, dus bleef er van ons plan om naar de speeltuin te gaan ineens niets meer over.

Helping mommy with renovating a desk
Onder enkele lagen verf zit een leuk bureautje verstopt.

In plaats daarvan heb ik ’s middags in de tuin aan een bureautje gewerkt dat ik aan het opknappen ben, terwijl de kinderen lekker aan het ravotten waren met alles dat de achtertuin te bieden heeft. Het was af en toe wel een klus om ze bij de natte verf vandaan te houden, maar gelukkig rende Rob dan met ze door de tuin om T-rex te spelen. Een bezig weekendje dus, en nu maar hopen dat de zon zich weer snel laat zien. Hoewel… voor de komende week staat bijzonder veel nat weer op het programma. Bah!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s