Bounce, bounce, bounce!

He, he, eindelijk is het dan zover! Het verjaardagscadeau dat Alex van papa en mama en opa en oma Eindhoven heeft gehad, mag uit de doos gehaald worden. Het is een opblaasbaar springkasteel voor in de tuin en het weer werkte afgelopen week (niet geheel onverwacht) absoluut niet mee. Eerst recordbrekende vrieskou, daarna een natte moesson, maar vandaag liet de zon zich zien en werd het lekker 15 graden. Na wat boodschappen hier en daar was het achter in de tuin lekker genoeg om de kinderen hun gang te laten gaan.

We waren benieuwd hoe lang het zou duren voor de hele constructie springklaar was en heel verrassend valt het reuze mee! In minder dan 2 minuten is het hele gevaarte opgeblazen en klaar voor twee zeer ongeduldige kinderen. Bekijk het filmpje eens en zeg dan zelf: is dat geen GEWELDIG verjaardagscadeau?

Eén gedachte over “Bounce, bounce, bounce!”

  1. Eindelijk, was het dan zover, het was voor ons ook afwachten, hoe het springkasteel er uiteindelijk uit zou zien. Zo te zien zijn Alex en Nova er allebei erg blij mee. Gelukkig gaat het oppompen erg snel, dat is dan geen belemmering om het kasteel op te blazen. Ik weet niet of het net zo snel is opgeruimd als opgeblazen.

    Ik hoop dat de kinderen er lang en veel plezier aan beleven. Het filmpje geeft aan dat ze er erg blij mee zijn. Super toch. Veel springplezier.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s