Dansen

Over het algemeen kunnen we zeggen dat Nova de kleine schaduw van Alex is. In alles doet ze hem na! Maar een enkele keer zijn de rollen omgedraaid. Alex is aangestoken door het dans-enthousiasme van Nova en wil ook graag op les. Zodoende stonden we vanmiddag voor de deur van de dansstudio van Nova’s dansjuf voor een proefles. En ik was heel benieuwd wat het zou worden!

Even kijken hoe de juf het doet.

Nova was natuurlijk mee en herkende de juf direct, dus de eerste vraag was of Nova met dezelfde les kon meedraaien. Ik vermoedde dat ze er weinig begrip voor zou hebben als ze moest wachten terwijl Alex lekker bezig was en aangezien de les een uur duurt, is het ook wel lang wachten voor een peuter. Gelukkig was het geen enkel probleem en mocht ze deelnemen. Dat kwam goed uit, want ze had haar nieuwe balletjurk en haar dansschoentjes al de hele dag aan.

Juf Lauren begon stipt aan de les en het was al snel duidelijk dat Alex het erg leuk vond. Samen met Nova luisterde hij aandachtig en volgde de aanwijzingen prima op! Menigmaal heb ik hem breeduit zien lachen. Ik heb het hele uur foto’s en filmpjes gemaakt want het was echt genieten en lachen om die twee! Helaas moesten de ouders buiten de ruimte wachten en kon ik alleen door een raampje, waar ook nog eens luxaflex voor hingen, kijken, dus dat maakt de kwaliteit van de foto’s een beetje minder. Maar hopelijk spreken de beelden boekdelen en snap je waarschijnlijk wel dat hij volgende week dinsdag weer terug in de dansstudio is!

Eén gedachte over “Dansen”

  1. Nova heeft al veel geleerd op de dansles, ze is de jongste en heel enthousiast. Je ziet dat ze er met volle teugen van geniet.
    Alex is ook niet terughoudend om mee te doen, hij vindt het ook erg leuk. Ik denk dat Nova een extra les gaat krijgen zolang Alex ook op dansles wil.
    Het zijn leuke foto’s en beelden van die twee, we hebben ervan genoten. Misschien kunnen we over een poosje meegluren door de lamellen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s