Weer weer

Om nog eens te benadrukken dat het weer hier in korte tijd snel kan veranderen, en om iedereen die jaloers is op de vele zonneschijn die ons ten deel valt een beetje tegemoet te komen, schrijf ik vandaag een berichtje over REGEN. Zo sta je twee dagen in de tuin te werken in een t-shirt, en even later is het aardedonker in huis vanwege de donkere regenwolken die boven ons hangen.

Een weerkaartje van vanmorgen.Vanmorgen werden we wakker met regen, en het ziet er niet naar uit dat het snel beter zal worden. Boven het Zuid-Oosten van de VS is een zeer groot stormfront actief, dat overal voor de nodige overlast zorgt. De tornado-alarmen zijn weer geactiveerd en ook South Carolina kan hierdoor getroffen worden (al is die kans gelukkig klein). Tussen nu en vanavond zal de nodige regen vallen en worden we naar alle waarschijnlijkheid getrakteerd op onweer, hagel en zware windstoten. De hoeveelheid regenval kan oplopen tot 7.5 cm en meer, dus wateroverlast is niet uitgesloten.

Laten we hopen dat het morgen een stuk beter is, want er staat een trip naar Greenville op het programma. We hebben kaartjes voor het Professional Bull Riding (stierenrijden), iets wat in de VS een echte sport is waar veel geld mee te verdienen valt. Je kunt hier enkele filmpjes bekijken als je benieuwd bent wat deze sport precies inhoudt.

2 gedachten over “Weer weer”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s