Over burritos en recycling

Een heerlijke burrito met verse ingredienten.Op maandag belt Rob mij op om te vragen of ik zin heb om bij El Burrito te gaan lunchen. El Burrito is een Mexicaans ‘restaurant’ (een klein hokje dat nog het meeste lijkt op een oude kantine) waar je authentiek Mexicaans kunt eten voor spotprijzen. Het ligt bovendien bij ons in de buurt dus we zijn er in een wip. Ik heb over El Burrito al veel goeds gehoord, dus dat hoeft Rob me geen twee keer te vragen. Bij het ‘restaurant’ zitten Daniel en Vicki al op ons te wachten en met z’n vijven (Emma is er natuurlijk ook bij) eten we, inclusief drankjes, ieder een reusachtige burrito voor het totale bedrag van $14,50 – minder dan 10 euro. Jummie!

Als Rob ’s avonds uit zijn werk komt, hebben we een aantal dingen te doen. Ten eerste zijn we benieuwd naar het recycling centrum waarvan we afgelopen weekend gehoord hebben dat het bestaat. Niet eens al te ver bij ons vandaan (maar natuurlijk wel zeer afgelegen) blijkt inderdaad een plaats te zijn waar je je papier, glas, plastic en zelfs restafval naar toe kunt brengen. Fantastisch! De afgelopen dagen heb ik, met dit in gedachten, alle PMD en glas al apart gehouden, dus we kunnen direct beginnen.

Recyclen maar!Nu we weten dat afval scheiden een serieuze mogelijkheid is, rijden we naar de Wal-Mart in de stad. Hier halen we een paar plastic bakken zodat we daar voortaan ons gescheiden afval in kunnen bewaren. We moesten toch in de stad zijn, want Robs collega Sami had ons gevraagd een camera voor hem te kopen. Sami is van Indiase afkomst en hij laat zich nog dit jaar uithuwelijken volgens Indiase traditie, een bijzonder feest waar Rob en ik voor uitgenodigd zijn. De camera zal wel bedoeld zijn om alle toestanden rondom het grootse huwelijksfeest te kunnen vastleggen. Het wordt ongetwijfeld een heel bijzondere ceremonie en we wensen hem dan ook nog veel gelukkige jaren met zijn aanstaande bruid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s