Nog meer herfstfeest

Alex is deze week bijzonder lief, behulpzaam en goed bezig met zijn zindelijkheidstraining. Om dat te belonen, hebben we hem gisteravond meegenomen naar de First North Baptist Church. De kerk?! Wat krijgen we nou?! Deze kerk organiseert blijkbaar elk jaar rond deze tijd een herfstfestival, een soort kinderkermis waar alle activiteiten gratis zijn en de kinderen overal snoepjes kunnen verdienen (bijvoorbeeld door met pijltjes een ballon kapot te gooien, een bal door een net te gooien, een pingpongbal in een emmer te mikken, etc). Alex heeft er heerlijk wat snoepjes bij elkaar verdiend dus dat was smikkelen en smullen. Zijn vriendje Johnny was er ook even en samen zijn ze in een soort zweefmolen geweest. Dikke pret, die twee! En ee leuke activiteit om te onthouden voor volgend jaar!

Eén gedachte over “Nog meer herfstfeest”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s