De droom van Erwin Kroll

Als we vandaag wakker worden, is het aardedonker in huis. Dit is vreemd, want de laatste tijd is het al echt aan het lichten als de wekker om 6.45 af gaat. Eén blik naar buiten zegt genoeg: de lucht is zwart en dat belooft niet veel goeds. Het staat in schril contrast tot de zon en 20 graden van gisteren!

Als we de televisie aanzetten om het weerbericht voor onze regio te bekijken, zien we dat er regen en onweer onze kant op komt en later op de dag zelfs… sneeuw! En het is niet gelogen, want zodra Rob de garage uitrijdt, valt het water ineens met bakken uit de hemel. Niet veel later valt de eerste donderslag en het huis trilt van de klap. We gaan dus van bijna-zomer-weer naar midden-in-de-winter-weer binnen 24 uur! Zo snel kan het hier dus veranderen.

Gelukkig heb ik een zonnetje in huis om de boel een beetje op te vrolijken. Bij Ingles heb ik twee Cineraria’s gekocht, een roze en een donkerblauwe. De Nederlandse naam voor deze bloeiende plant is Senetti. Ik kan ze ook buiten zetten, maar dat lijkt me met dit weer niet aan te raden…

De roze cineraria (senetti) op de ontbijttafel.

Eén gedachte over “De droom van Erwin Kroll”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s