Een avondje Mexico

Mexicaanse vlag.Op zondag zijn we uitgenodigd bij Robs collega Francisco en zijn vrouw Sandra. Ze wonen op een steenworp afstand van ons huis en zodoende kunnen we er te voet naar toe. Door de verzengende hitte lopen we naar de overkant van de straat en duiken er een zijstraatje in. De airco op nummer 713 staat gelukkig lekker te draaien als we binnen komen.

Pedro, Cathy en hun kinderen Owen en Reese zijn ook uitgenodigd en terwijl de kleintjes spelen, genieten wij van de gastvrijheid van de familie Alvarez. Ze zijn zeer vriendelijk en doen hun uiterste best het hun gasten naar de zin te maken. Ik kan niet anders dan concluderen dat Rob zeer aardige collega’s heeft, niet alleen in Belgie maar ook in de VS.

Na een heerlijk Mexicaans avondmaal mag Rob uitgebreid proeven van de collectie tequila’s en mescal en dat laat hij zich natuurlijk geen twee keer zeggen! Het is maar goed dat we niet meer naar huis hoeven te rijden. 🙂 Na het eten blijven we nog voor een drankje en legt Francisco aan Rob uit hoe de sprinkler-installatie werkt. Het wordt tijd dat we het gras eens wat water gaan geven, want, zoals we vanavond leren, als je je veldje niet netjes bijhoudt kun je een brief verwachten van de bewonerscommissie. In dat geval nemen zij in jouw naam een bedrijf in de arm die het grasveld in orde brengt. De rekening valt natuurlijk in jouw bus! Zo ver gaan we het toch maar niet laten komen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s