Alweer een nieuwe auto

Toen Rob maandag naar zijn werk reed, viel hem op dat de Pontiac Vibe een geluid maakte dat hem niet beviel. Op een laag toerental maakte de motor het geluid van een naaimachine, en dat valt natuurlijk extra op op het stukje spitsrijden in de stad onderweg naar zijn werk. Omdat we nu eenmaal niet bijster veel van auto’s af weten, heeft hij op zijn werk aan een collega gevraagd wat hij er van vond. Deze man bevestigde dat de kleppen van de motor waarschijnlijk niet goed afgesteld stonden.

Met deze informatie belde Rob naar Avis, om te vragen wat hij hiermee moest doen. Tot onze verbazing stelden ze direct voor dat we de auto kwamen omruilen voor een andere. Zodoende zijn we gisteren aan het eind van de middag naar vliegveld Spartanburg gereden om in een andere auto weer terug te komen. Het nieuwe model is een Chrysler Sebring, een auto uit de categorie ‘slagschip’. Kijk even naar de foto en laat gerust weten wat je er van vindt.

Chrysler Sebring, model 2008.

3 gedachten over “Alweer een nieuwe auto”

  1. Ziet er goed uit. Jullie doen wel de nodige ervaring op met de auto’s. Al verschillende merken gehad. Hoe is het met het gebruik? Hij moet niet veel meer drinken als jullie.

    Groetjes An.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s