Radiostilte

Stilte…Vandaag vliegen we rond 14.30 terug naar Belgie. Daar blijven we eerst in Brussel omdat we een afspraak hebben bij de Amerikaanse ambassade. Op vrijdag zijn we terug in ons appartementje in Gent. Omdat we daar geen telefoon en internet meer hebben, zal het de komende tijd een beetje stil zijn op onze blog. Indien mogelijk zullen we af en toe een berichtje plaatsen, maar tot we op 6 april weer terugkomen in de VS zal het rustig zijn op Peperazzi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s